Pannon Falap-lemez Kft.   •   2051 Biatorbágy, Tormásrét u. 7.   •   Telefon: +36 23 313-180
f
Pannon Falap-Lemez Kft

Pannon Falap-Lemez Kft
2051 BIATORBÁGY, TORMÁSRÉT U. 7.
+36 23 313-180

Cégünkről

Több mint 25 éves kereskedelmi és tanácsadói tapasztalat  a faiparban     

Több ezer  elégedett vásárló 

Több mint 70 viszonteladó az országban
A Pannon Falap-Lemez Kft. meghatározó szereplője a hazai faipari piacnak, elsődlegesen a rétegelt lemezek és a fa lap-lemezek forgalmazásának területén.Termékeinket széles körben használják a bútorgyártás, belsőépítészet, építőipar, járműfelépítmény gyártás, csomagolás, építészet, színpadtechnika területén valamint viszonteladói hálózatunkon keresztül az egész országban kaphatóak az általunk forgalmazott falapok, falemezek. A folyamatos áruellátást legfőképp Európa neves gyártói biztosítják, de kínálatunkban megtalálható Latin-Amerika illetve Ázsia számos gyártójának terméke is. A biatorbágyi raktárbázis 2007-ben történt megvalósítása egy fontos állomása annak az útnak, melyet munkatársainkkal 2003-ban elkezdtünk, hiszen létrejött az a biztos háttér, ahonnan partnereink és viszonteladóink igényeit maximálisan ki tudjuk elégíteni magas szolgáltatási színvonalon.

Szolgáltatásaink

  • Országosan elérhető termékek
  • Telephelyre és viszonteladóinkhoz való kiszállítás
  • Szaktanácsadás
  • Lapszabászat
  • Termékminták biztosítása
  • Termékbemutatók tartása

Fontos tudnivaló:

Cégünk országos viszonteladói hálózattal rendelkezik, ezért ajánlatkérés esetén az Önhöz legközelebb található kereskedőnek továbbítjuk ajánlatkérését, ahol kérje a Pannon Falap-Lemez termékeit.

Az ausztriai partnercég   

Az ausztriai partnercégünk tevékenysége rétegelt lemezek nagykereskedelme az osztrák piacon. Sokéves kapcsolatainkat és tapasztalatainkat felhasználva úgy döntöttünk, hogy az Ausztriában már jól csengő Baillou névvel, a korábban ismert telephelyen, Wiener-Neudorfban újjáélesztjük és - jelenleg már Brunn am Gebirge kisvárosban, Bécstől dényugatra - működtetjük az átalakult cég falap-lemez kereskedelmi tevékenységét.

Bécs környékén csak nehézségek árán lehetett raktárról rétegelt lemezt vásárolni. A cég célja ennek az űrnek a betöltése, és az osztrák bútoripar, építőipar, járműipar rétegeltlemez-igényének a kiszolgálása.

A partnercég - 2000 m2 raktárterülettel, 150 m2 irodával rendelkező telephely - tényleges működését 5 kollégával kezdte, akik közül páran korábban is a cégnél dolgoztak, és jól ismertek az ausztriai fakereskedelemben.A vevők jobb kiszolgálása érdekében a Baillou vállalja a lapok vágását, marását, furatolását is. Ehhez rendelkezésre áll a szükséges géppark; CNC-marógép és táblafelosztó gép. 

 

 

KIEMELT AJÁNLATAINK
Koskidekor színes rétegelt lemezek
Kültéri burkolatok
Színes MDF lapok

Rétegelt lemezek, fa lap-lemezek, MDF lapok, OSB

• Pannon Falap-Lemez Kft © Minden jog fenntartva. • Honlapkészítés, weboldal készítés